Indien je in een huurhuis woont ben je niet altijd vrij om dingen aan te passen. Zoals de keuken. Vaak moet deze toch wel 10 – 20 jaar mee gaan voordat er een nieuwe keuken geplaatst gaat worden. Met een beetje pech betrek je dus een woning met een keuken die er al aardig lang in zit en niet jouw smaak is. Vaak moet je dat maar voor lief nemen.

Maar waar veel mensen niet aan denken is dat je de keukenkastjes en koelkast kan beplakken met plakfolie die wel jouw smaak is! Zo kun je jouw keuken een totaal nieuwe look geven.
Mocht je daarna toch weer gaan verhuizen, dan kan je de folie er zo weer afhalen en je woning opleverenĀ in originele staat.

Geniaal, toch?

Dus heb je een saaie witte standaard keuken met aluminium blad? Of nog een oude keuken met lelijke houten deurkastjes? Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk wat je ECHT zou willen. Je kan het zo gek niet bedenken.

Denk bijvoorbeeld aan een mooie houten keuken met houtnerf of een hippe keuken in mint kleur. Of ga helemaal over de top met een gek motiefje.

En, plakken van vlakke oppervlakten is helemaal niet moeilijk! Dus waar wacht je nog op.