Irriteer jij je ook zo aan de vetspetters die op de muur komen na het koken?

Ik wel!

Onze keuken heeft maar een kleine spatrand die veel spetters niet tegenhoudt. Als dan ook nog de achterwand wit is, word je helemaal niet blij.

We hebben gekeken of het mogelijk was om een spatwand te laten plaatsen tot de afzuigkap, maar jeetje, wat een geld. Dat vonden we toch zonde.

Dus waarom het niet oplossen met plakfolie? Ik heb een design uitgezocht die we vonden passen bij onze keuken en interieur en deze laten printen. Het enige wat je hoeft te doen is de folie op een plaat te plakken (eventueel kan het ook op een hele gladde achterwand) en de plaat te bevestigen (in dit geval met kit).

Wauw! Wat een oplossing. Het staat nog eens super cool (veel leuker dan als we de spatwand hadden laten plaatsen) en het is super makkelijk schoon te houden! Je kan er gewoon met een doekje en schoonmaakmiddel overheen. Top!

Folie bestellen? Je kan zelf naar een leuk design zoeken en die ons sturen, of kijk bij de folies die wij hebben.