Je kan zo veel leuke dingen doen met krijtbordfolie

Kinderkamer

Als eerst is het natuurlijk hartstikke leuk op de kinderkamer. Je kan een stuk muur plakken met krijtbordfolie of je kan de kastdeuren ermee beplakken. Zo kunnen de kinderen heerlijk tekenen met krijt op hun eigen kamer. En hoe gaaf is het dan je dan op de muur mag krijten!

 

Keuken

Super handig om in de keuken te gebruiken. Beplak een stukje muur met krijtbordfolie en je vergeet nooit meer welke afspraken je hebt en welke boodschappen er nog in huis gehaald moeten worden. Daarnaast kan je het nog helemaal naar eigen smaak inrichten zoals hieronder.

  

 

Planner

Super handig om bijvoorbeeld in de studeerkamer of werkkamer te gebruiken. Je kan er namelijk zelf een handige planner van maken. Zo weet je zeker dat je geen afspraak meer mist!

 

Krijtbordfolie bestellen

Krijtbordfolie is per meter te bestellen en heeft een standaard breedte van 1,37meter.

  • Makkelijk zelf aan te brengen
  • Makkelijk zelf op maat te maken
  • Per meter te bestellen
  • Met een vochtige doek af te nemen